*** Я загубила шлях до тебе Він був освічений зірками. Я не надіялась на себе За мить все повернуть, що руйнувалося роками. Лише мінлива й ледь жевріюча надія Була у серці, як напівживая мрія На ранок з сонцем, на солодкий поцілунок, Що він не був останнім. Та я сплачу рахунок. Є вартість мойому бажанню. Хвилинку, лише мить побути разом. Не в ліжко, і не під вінець одразу А лиш торкнутись віддзеркаленням очей Серед зірок, серед полум’яних ночей. Лише примара ти,- Та є надія: Як я живу, то і живая мрія...
Він був освічений зірками – аж до самого Порогу. Я не надіялась на себе – Тебе. За мить все повернуть, що руйнувалося роками ...!? Лише мінлива й ледь жевріюча надія – Мрія. На ранок з сонцем, на солодкий поцілунок – дарунок. Хвилинку, лише мить побути разом – вічність. З Тобою я Живу. А Мрія, наче свічі. Горить в танку кохання – зрання. Яка Любов п*янка... Коли не мертва Мрія, а Жива.
Гарний вірш. Знаєте, ризикну сказати, що є місця, де мені дуже схоже на Лесю Українку ("Лише мінлива й ледь жевріюча надія Була у серці, як напівживая мрія", "Та я сплачу рахунок. Є вартість мойому бажанню.", "Та є надія: Як я живу, то і живая мрія...") Але перечитувала кілька разів аби знайти відповідність темі (реанімація душі)... "Та є надія: Як я живу, то і живая мрія..." - надія, як на мене, тільки порух до кардинальних змін (реанімації) душі. Загалом, дуже гарно і тверда "4"
як на мене, то шкутильгає і ритм і логіка вірша, тому "3" "Я загубила шлях до тебе Він був освічений зірками." то чому ж загубила, якщо "освічений зірками"?
Те що від серця сприймає душа і ллє на землю найкращі почуття .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")