Болить душа і плаче І гине в пустоті. Ніхто її не бачить В рутинній суєті. На серці тяжкий камінь Лежить уже здавна І так він душу давить, Що сил уже нема. Душа кричить щосили, Та хто її почує? Хто дасть їй білі крила І легкість подарує? Камінь зла, байдужості людської Давить сильно її суть. Хто ж могутньою рукою Лихо зможе відвернуть? Огляніться, люди милі!!! І послухайте себе! Може вже останні сили Серце ваше віддає? Камінь зла ви підніміть, Людям посміхніться радо - І весь смуток відлетить, Душа розквітне буйним садом!
Другие материалы по теме
|