На Великдень з родиною за столом зібралися, Свячені яйця, паску їли, й Богу молилися. Мама й батько за столом, та чоловік мій, діти, Брат рідний з жінкою прийшли з нами порадіти.
Радісно дуже нам, що нині всі зустрілися. Писанки дарили, співали, веселилися. Бо Великдень – це для нас родинне таке свято, До нас в гості теж прийшло вже родичів багато.
Нехай паска Ваша буде тільки запашною, А ковбаса - рум’яною і дуже смачною. Нехай Ваші писанки ніколи вже не б’ються, А Великодні всі пісні із душі в Вас ллються.
Нехай гарно писанки усім Вам всміхаються, Всі шиночки і хрін весь, нині теж з’їдаються. Молитва лине з Ваший вуст, аж до самих небес. Співаємо: Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
|