Ідемо у життя доріг краєм
І кожний з нас своє читає
І міркує побачені слова.
І хтось збагне. Хтось, ще не нині...
Ісус, Спаситель наш, на сіні...
Ідемо у вертеп своїм розумінням
І молимось голосом душі.
І бачимо молитву брата.
І чуємо голос гріха.
І бачмо гріхом спалену хату.
І церкву у чужих руках.
І чуємо голоси з Вавилону.
І бачимо брата гріхи.
І чомусь, не бачимо своїх.
Інших молитва німа, щира...
І десь звучить мова чужа. Чужа віра.
Ізраїль. Жиди. Римляни...
Ікони промовляють у Святій Землі.
Іван Хреститель над Йорданом...
І злиті, Старий і Новий Заповіт.
І нині знов всі говорять про Нього!
І чути: - Він Пророк! Він Патріарх! Він Богом!...
Іван хрестив йорданською водою.
Ісус хрестив і ХРЕСТИТЬ Собою.
І де б ми не були, над Дніпром, чи Сяном...
Іспанія, Канада чи Польща...
Італійський Рим
Іменем Ісуса.
Історію пише світ.
І триває він у гріха шатах.
І чекає змін. Твоїх. Моїх. Брата...
U12/47
Дякую. Промити нам ріках ЙОРДАНУ від гріхів серця і душі. Всевишньому відаймо ШАНУ. Вода свячена. Ми ще НІ. ТОЙ, який зродився на сіні, якого охрестив Йоан хоче щоб усі ми від нині відродили душевний сан... Будьмо з ІСУСОМ від нині в діаспорі і в Україні... З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")