Я хотів написати в приват, але передумав. Насправді я безбожник, я сприймаю цей світ не так як усі. У мене є вірш " безбожник я " колись надрукую. А зараз пробую зрозуміти чому "904".Прошу пробачення , але і справді не розумію. Мабуть має бути соромно,що незнаю цієї цифри, але питаюся чесно. Чому ???
Я вірю в бога, просто не як всі. Я нехожу в церкву.......розчарувався в святих отцях. Як на Україні, так і тут. Це довго пояснювати і нехочу нікого цим образити. Мені пояснили значення . Дякую. Має бути соромно, зрештою соромно.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")