Ці віршики підійдуть для використання на новорічному святі з відповідними костюмами Лисичка Я – лисонька-лисиця, Руденька мандрівниця. Край хати я блукала І курочку шукала, На свято завітала, Вам віршик прочитала. Грудень 2009 р. Заєць Я – заїнько пухнастий Стрибучий і зубастий. Капусту й дерезу Я цілий день гризу. Березень 2010 р. Снігур Я – снігур, весела пташка, Полюбляю я співати. Я вам пісню заспіваю, Нумо разом танцювати! Грудень 2008 р. Вовчиця Я – вовчиця, в ліс ходила, Зайця жодного не з’їла. Я сьогодні на дієті – Їм сьогодні я спагеті. Грудень 2008 р. Білочка Я – білочка стрибуча, Моторна і летюча. Верчуся і танцюю, На місці не сиджу я. Грудень 2009 р. Цуценята Привіт, ми – цуценята. Нас люблять всі малята. Ми дзвінко вигукнемо: „Гав”, Та розлякаємо всіх гав. Грудень 2009 р. Кішка Я – киценька чорненька, Ласкава і м’якенька. Та вас попереджаю: Я гострі кігті маю. Грудень 2009 р. Ведмедик Я – ведмедик клишоногий. До порядку дуже строгий: Навесні мене збудили, Тож, реву я що є сили. березень 2010 р.
|