Наталю, раз Ви вночі такий твір написали і опублікували його, то значить є проблеми. Знаєте що, зайдіть на розвальний сайт, перегляньте кілька кумедних фото, прочитайте пару анекдотів. Одним словом - розвійтеся...
Знаєте, якщо отак думаєш про людину, ставиш експерименти на його почуттях (в смислі намагаєшся зрозуміти чи є вони взагалі в нього до тебе), що я вмію робити зовсім непомітно і навіть трохи боляче,, то береш участь у розподілі його думок в своїй голові і направленні його почуттів через твою підсвідомість. Дехто причисляє це до заборонених методів спостереження, а я причисляю до крадіжки, розподілу і користування чужою волею.....Якщо мене хто зрозумів, то знайте, я так більше не роблю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")