Почуй же, Господи, мою Ти мову
Й стогнання мої зрозумій.
Прислухайся до голосу мого і зойку,
О мій Царю і Боже мій,
Як я молитися до Тебе буду!
Ти чуєш , Господи, мій голос ранком,
І вранці я Тобі молитись буду
Й чекати буду, бо Ти не є тим Богом,
Який несправедливості бажає
І зло в Тобі не буде пребувати.
Не встоять перед очима Твоїми
Гультяї, всіх злочинців Ти ненавидиш.
Неправдомовців Ти погубиш,
А кровожадних і підступних
Людей Ти, Господи, обридиш.
А я ввійду в Твоїй великій ласці
До Твого дому, до святого Храму,
Вклонюсь Тобі в Твоєму страху.
Провадь же мене Господи у правді
Своїй задля моїх всіх ворогів
І вирівняй преді мною
Свою дорогу, бо в устах у них
Немає правди, а нутро ж бо їхнє
Приносить лиш нещастя, й горло
Відкрите їхнє гріб готовий,
А свій язик гладеньким роблять.
Признай же їх за винних Боже,
Нехай впадуть через свої потуги.
За їх злочинність їх відкинь від Себе,
Вони бунтують проти Тебе.
А всі, хто має у Тобі надію,
Хай тішаться і будуть вічно
Тобі співати, а Ти їх охорониш
І будуть в радості з Тобою,
Хто любить і підносить
Ім’я Твоє! А Ти ж бо Господи
Благословляти будеш праведного
І милості щитом укриєш його.
Дякую Вам, пані Наталю, що завітали та залишили коментар.Заходьте ще, буду завжди радий.Творчих Вам успіхів та натхнення.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")