Православ’я
Православ’я - це не канони
Що люди встановили.
Це віра, яка очищає душу,
Через любов, терпіння і псалми.
Через вчення старців
Бог вчить мене,
Щоб моє серце
Було тепле і м’яке.
Щоб вміло
Праведно любити,
І до Христа
За істиною ходити.
Православний той,
Хто істини бажає.
Хто стяжає Духа,
І свою душу виправляє.
Хто вміє розум
І серце там привчити,
Щоб до Бога
За благословеннями ходити.
Щоб Духом Божим
Наповнилась душа,
І істина спасіння
Рікою потекла.
Бо коли Бог Духом
Душу наповняє,
То через Нього
Він тисячу спасає.
Щоб в Царство Боже
Люди до нього йшли,
Повернулись в Дім Божий
Блудні Його сини.
Православ’я – це
Духа Божого стягання
Це - умілєніє,
І істини пізнання.
Без православ’я
Істини немає,
Там лихий крутить
І дороги викривляє.
Без православ’я
Нема спасіння,
Бо солома пригідна
Тільки для паління.
Додав: nagornyjj (27.01.2017)
| Автор: © Михальнюк Володимир
Ключові (? ): Спасіння. , віра , Православ’я , істина
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.