Слава Богу за все
Слава Боже Тобі!
За молитви і слова.
Що відкрив Ти мені
І пізнала моя душа.
Слава Богу за все!
Що я народився.
За щасливі мої дні
Де я там родився.
Слава Боже Тобі!
За те що я бачу.
Що миле Тобі,
Що радію і плачу.
Слава Боже тобі!
За мої руки і ноги.
Що я ходжу по землі
І проходжу дороги.
Слава Боже Тобі!
За нашу Україну.
За її долю,
Що нарід мій не загинув.
Всі події Ти
Творець допускаєш.
Щоб очистились ми,
Тому врозумляєш.
Слава Богу за все!
За багатії ниви.
Що українські поля
Колосились і плодили.
Слава Богу за все!
За наші Карпати.
За потоки річок,
Де я можу ниряти.
За таланти Твої,
Що людям даруєш.
За молитви народу,
Що Ти їх чуєш.
За голос України!
Яка гарно співає.
До Бога серця
І душі пробуджає.
Слава Богу за матір!
Яка мене колисала.
За премудрість мого отця,
Що до праці привчала.
Слава Богу за дороги!
Де мої ноги ходили.
За моїх гонителів,
Що молитись мене навчили.
Слава Богу за людей!
Що мене любили.
І за тих, що ненавиділи,
Зрадили і ганьбили.
Слава Богу за сонце!
Що рано встає.
Що дивиться в віконце,
Мені радість дає.
Слава Богу за любов!
Що мене осінила.
За солодкі почуття,
Що моя душа пережила.
Запалюйте люди свічки
І Богу моліться!
Славте Бога за все!
І війна зупиниться!
Додав: nagornyjj (02.02.2017)
| Автор: © Михальнюк Володимир
Ключові (? ): Україна , Богу , слава , Молитва.
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.