тут ви самі собі суперечите. бо якщо себе називаєте богом. то хто для вас ТВОРЕЦЬ?БО СУЧАСНІ олігархи. пани чи підпанки мають владу і гроші. може. й відчувають себе богами. але в один прекрасний момент хтось дасть копняка і все. прощай владний ОЛІМП.
Дякую! Тут є різні аспекти розуміння. По перше – в Святому Письмі сказано: "Я сказав: ви - боги, і сини Всевишнього - всі ви" (Псалтир, глава 81 вірш 6); Ісус відповів їм: "Хіба не написано в законі вашім: Я сказав: ви боги?" ( Євангеліє від Іоанна, глава 10). По друге – якщо ми сини Всевишнього, то Його і спадкоємці. По третє бути богом – це означає бути над усім земним вище, бути подібному Творцю: «І сказав Бог, - читаємо в книзі Буття, - Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою ...» Людина, створена за образом Бога, повинна бути подібна Йому - святістю. А вірніше сам Творець перебуває в своїх синів Своїм Духом. Четверте - ми наділені даром слова, яким ми можемо творити, лікувати і наносити смертельні рани людям.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")