Істина, це коли на тебе плюють,
Коли тебе штовхають,
Коли тебе з інтернету видаляють.
Коли тобі рот закривають,
Коли тебе на Голгофу ведуть,
Коли тобі в тіло цвяхи забивають,
Коли на хресті розпинають.
За раді істини треба стояти,
Яка людям очі відкриває.
Яка від гніву Божого
Людські душі спасає.
Не можливо спокуси обминати,
Не можливо їх в мішок приховати.
Але горе тому хто істину ховає,
Хто служить неправді і сатані,
Вважаючи, що себе
Від гніву Божого спасає.
Дай Боже силу духу мені,
Святу Істину відстояти,
Щоб до кінця свій хрест нести,
І на Голгофу його підняти.
|