Камені переробив в хліб, Двома рибами наїсться весь світ. І вода перетвориться на вино, Але мені вже все одно. І людина піде по воді, І воскресне померлий мрець, І буде радість на Землі, Але не зігріти всіх сердець.
І з затемненням ти погас І хто правий, а хто загинув в нас? І не знайти вже відповідь. В твоїх очах темніє білий світ. І око не за око і зуб нема за зуб, І вороги - вони такі ж як і ми. І немає більше панів і немає слуг. Я втомился допоможи ...
Так, усіх сердець не зігріти, але хоча б вірою зігріти себе. Бо без вогника віри і надії у власному серці не варто навіть і пробувати зігрівати когось...
Ви абсолютно праві. Але ці рядки я написав не в найкращому моральному стані... Шкода, що вам не сподобалося.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")