Години говорять подихом часу
Зупиниш годинник а час йде і йде
Він несе молитву чужу і свою
До того хто любить хто має й дає
Життєві години проминуть колись
Так правда писана увійде у суть
Якщо ти був грішним покайся й молись
При щирій молитві гріхи пропадуть
Те що проминуло не верне о ні
Глянь час пережитий своє відспівав
Ти пісні веселі і пісні сумні
У божий щоденник на віки вписав
Буває питаєш як довго коли
Життя свіча вгасне увійдеш у ніч
В яку тебе будуть під руку вели
Запитання вчуєш а ти забув клич
Години промовлять не гідним гріхом
Гостина горілка гармонія гуде
А ти підеш спати та вже вічним сном
Твій голос затихне присне пропаде.
29.07.2010р.
|