Несу до тебе Отче мій, на суд одвічний і правий своє життя. Несу тобі цю жменю літ, як дар небесний, як політ без вороття. Несу, а серце у грудях, неначе дивний сірий птах, тріпоче омитись хочеться душа і вимолить свої гріхи --хоче. Життя стежина не проста, вирує, манить, закида гріховні сіті. Мандрує в потемках душа не знає, як багато зла на світі. Твої молитви і слова не чують грішнії серця, а час минає і наступає та пора, коли заблудшая душа Тебе благає. Благаю я Тебе також, прости мя грішну! До небес здіймаю руки. Прости небесний Отче мій, гріхи манящії мене в пекельні муки. Прости мя Боже, що Тобі я мало так в своїм житті, давала віри марнуючи твій Божий дар, черпала блага я твої без міри. Блукала в світі я пітьми і не хотіла знать, що Ти завжди зі мною. О Боже Праведний прости і захисти і научи, як в мирі буть з Тобою. Душа моя плаче і рветься небога.До Тебе мій Боже шукає мости. Помилуй мя Боже, дай іскру Господню, молюся до Тебе омий і прости!
|