Ось ялинка світлом грає.
Біля неї ти є, я є...
При столі стає родина...
(Коли б так вся Україна
Яку вбивають розколи).
І хоч народ бога молить
Ця молитва не почута
Бо любов наша затрута.
Гріхів не простили брату,
Який опльовує хату.
Який церкву і героїв
Обкидає гріха гноєм.
Бог все бачить. Бог все чує.
Добрим Він блага дарує.
Ті, що не хочуть прощати
На блага мусять ще ждати.
Затрута – отруєна в говірці Надсяння
|