Аварія – ніч , мряка,
Дорога, пустота.
Загублене
і втрачене життя
сумна статистика
і співчуття.
Сюжет в новинах
Перші сторінки газет.
Лікарня, кома –
Місяці і дні
Безсилля смертних
лікарів
далі страшніше –
ІНВАЛІД.
Молебен в церкві
Й воля до життя,
Але охоплююча безнадія
Вже поглинає
Мрії, мрії.
Та раптом слово –
Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ
Безмежне й
Воскрешаюче надію,
Вертаючи назад у мрію
« в якої в паспорті написано – життя
Воно реальне так як ти і я.»
|