Багатства українського народу... Скарби неоціненного життя. І милий серцю потяг до свободи, Й духовності братерської злиття. Загноблена народом і віками Моя земля вже вистраждала все, Та завше поруч своїми думками Її невпинне серце золоте. Пронесши крізь усі часи прокляття Всі символи державної доби, Країна ще не втратила завзяття І прагнення одвічне боротьби. І стародавня вольність нескорима, Й духовності народне джерело, Й пісні, що ніби птахи в небі линуть - Це те, що у душі моїй жило. Чому ж жило? Неправильно сказала! Українська душа завжди живе. Тож поки серце жить не перестало, Цілую землю! Ту, де хліб росте.
|