Рошко В’ячеслав Васильович, народився в с. Драгове, Хустського району, Закарпатської області. В даний час активно працює над вдосконаленням написаних творів. *** Я готовий пізнати цей світ! Тут є воля. Й нескореність птаха. О, високий орлиний політ... Ти - поетова мрія крилата. Люблю Карпати Із того, що люблю у світі, - Карпатські гори, снігом вкриті, Ялино-букові кожухи... і заметілі говорухи...
|