я пісні твої не втримала в руках, вони тихенько потекли до моїх ніг. я пісні не втримала на устах, їх накрив холодний білий сніг. я ловила їх у відгуках миті, у гаях, у піснях соловя. я ловила русалкою в житі. та все ж не втримала я. я шукала в пісенних дібровах у снопах сатиричних подій. у мовах чужих пурпурових під крилами вічних надій. у ключі щоденного життя. і в імміграціях, моя родино. та пісні твої не втримала я. твої пісні, Україно.
коли почав читати, відразу виникло питання - чиї ж це пісні... Але потім все стало на свої місця, дуже гарний вірш, але Українські пісні потрібно крепко тримати в своїх руках. Моя улюблена - "ОЙ у вишневому садочку" ))))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")