Що більше до душі, шукаю. Всю відданість і правду. У словах. Вбиваю. Всю кривду. У думках. Шукаю свій світ. Свою правду в очах. Хоч чужих, Несуть хоч страх. Та моїх. Порочних словах. Не вічних, не вільних. І незрадливих. Не більше, не менше. Просто щасливих. Амнезія. Шукаю. І знов забуваю. Боюся лишитись Усього, що є. І знов поклонитись. Душа на коліна стає. Поклоном… повічним. Знову шукаю. Амнезія все давить. А я не вмираю. Що більше до душі, шукаю. Поступів у серце чекаю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")