Невже так важко порахути кількість складів у рядках? Невже не відчуваєте як збивають із ритму наголоси? Кілька разів перечитав написне, а до суті так і не добрався. На жаль для обох нас.
Для мене й це досягнення. Якщо я викину деякі слова з неправильними наголосами, то і суть (якої Ви не знайшли) втратиться. Можливо комусь іншому сподобається. Але дякую за зауваження.
Навіть не знаю. Про кріпатство я навіть не думала, коли писала. Можливо Ви думали, коли читали? А мені здається, що це Ви живете у часи кріпацтва, бо ставите з себе пана. якщо грати під вашу дудку, то я рабиня. Але в майбутньому Ви побачите моє справжнє Я, якого я сильно люблю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")