Рими - деякі непогані. В образах - плутанина, добре б працювати над їх випрозоренням:«осінь світанків» - чому саме осінь, могла б бути так само чи весна чи літо світанків, осінь зі світанками взагалі якось не дуже асоціюється.
память все босою носить світлини забутих кохань. - чому босою? яких кохань - інших? для чого про них?
«світанків з фальшифих бажань»- світанки з бажань? Теж нечітко.
солодка брехня вже запита гірким полином. - це хороший чіткий образ. Творчих успіхів!
Як Ви знаєте, осінь - найсумніша пора: пожовкле листя... всі сумні події асоціюються з осінню. а осінь світанків, бо вони (світанки) настільки вже сухі і фальшиві, що навіть прості бажання здається лише брехнею, щоб утримати людину. просто фальш. щодо "память все босою носить світлини забутих кохань" - память боса (добре, що не гола), бо самотня. знову ж той фальш. є приємні згадки, але коли починаєш задумуватися, то розумієш, що це гра. Щодо кохань, то просто сподівання, що може хоч світлини не брешуть. Може на них ті веселі і закохані обличчя все ж таки не фальшиві. Може, то було насправді.. не гра? важко зрозуміти, знаю. і мене, як людину, важко зрозуміти. і важко зрозуміти становище, коли здається, що все втрачено. і не тільки здається, а так є насправді.
М1ра, просто продовжуйте працювати над в1ршами, серйозно 1 в1дпов1дально ставитись до кожного вжитого слова. Потрохи Ваш1 в1рш1 ставатимуть "прозор1шими", Ви як то колись називали, - випишетесь. Ото й усе. Чим б1льше конкретно1 критики (тобто, п1дказок для Вас), - тим краще.
і життя й слова і часом усе підряд бува заплутане само в собі і важко розібратись серед почуттів і слів
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")