Народилась в м. Хмельницькому, де і проживаю. Зараз навчаюсь в ВМУРЛ ХІСТ"Україна".
Пишу вірші з 11 років.
Поет ( 2004р.)
Там де далекий небокрай і де вода в струмку дзюркоче, де вітер трави колиха, у небі журавель клекоче. В руках тримає папірець, намалювала перші строфи, повіює ледь вітерець він щось напено їй шепоче. Неначе хмароньки - рядки, її думки ясні та чисті, вони кружляють як птахи, неначе сонце променисті. В очах її сумний потік, а усмішку десь загубила. Була я певна у вірші, вона всі почуття вселила! Мов крапельки дощу, рядки, течуть в самісінький кінець, що наче цвілії квітки самі збираються в вінець. Немає сенсу у словах, хоч скільки б ти писала їх, у всіх людей, на ці слова, з´являється лиш тільки сміх. Поет... Не зрозуміти вам цього, Але скажу, сама собі, що цілий день і цілу ніч вона писатиме вірші.
Сльоза ( 2004р.)
Сльоза... Так ніжно по щоці, пливе краплиночка душі, у ній неначе ціле море, важке і нероздільне горе. У ній життя, у ній страждання, у ній любов, переживання, у ній, як в зеркалі душі, я бачу риму і вірші. Сльоза... Холодна і солена, вона немовби навіженна, у ній палає цілий світ, ще скільки нам прожити літ, щоб зрозуміти: тільки сльози, загоять рани на душі, і згасне все, лише сльозина, буде блистіти на щоці.
Дякую за біографічну довідку! Поки буде створюватись сторінка, друкуйте твори у інших категоріях за тематикою. Коли сторінка буде створена усі твори перенесу до неї. Успіхів!
Вітання від землячки. З дебютом Вас, Ірино! А за настрій вибачатися не треба, адже лише в сильних емоціях народжуються гарні твори. Всього Вам найкращого.
Цікаве пізнання азів віршування часто буває в коментарях .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")