Ми з тобою будемо коханцями, Ми з тобою будемо удвох Ніжними мелодіями й танцями Огортати те, що дав нам Бог.
Будемо ловити кожну крихітку, Кожну мить короткого злиття – Доля нам таку стежину виткала, Вишила нам хрестиком життя.
Будемо долати втрати-відстані І тепло тулити до грудей. Будемо веселими й щасливими Між любов’ю кинутих людей.
Янголами будемо любитися – У раю нікого більш нема! Ми з тобою будемо коханцями, – Літо подарує нам зима.
|