Я зустріла його, покохала вже там, пам ’ ятаєш те перше бажання. Я благала й молила Бога про нас, я зітхала тоді не в останнє. Ми кохали й любили, як ніхто більш не міг, та це було тільки початком. Найстрашніше, що вбило мене у ту мить, я дізналась: ти хворий на СНІД. Я гадала це сон, ти не можеш, ти мій, я нікому тебе не віддам. Ти всміхавсь, цілував, і казав: “Зупинись, не кінець, ще залишився час ” . Ти був кращий за всіх, ти був тільки один, назавжди, повсякчас, повсякдень. Відійшов, та залишився в мріях моїх, чуєш ти: “ Я люблю тебе! ” . Ці слова долетять до небес, зупини, залиши в своїм серці навік. Я ж згадаю, заплачу, й напишу на стіні чорним кольором: “ Ти кращий за всіх!!! ”
Актуальна тема, оглядаючи наше сьогодення. Цікаво, чи не писали Ви даного твору до конкурсу з відповідної антиСНІДівської тематики? Якщо так, то чи не отримували перемогу?
Та ні, поки що не доводилось брати участь у конкурсах подібного плану...)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")