ЦІКАВО ЗНАТИ: Відомий полководець Юлій Цезар порушив заборону сенату і перейшов пограничну річку Рубікон ("Червона річка" - із латинської). Він сказав "Вибір зроблено!" Так він став переможцем над Галією і диктатором у Римській імперії... "Перейти Рубікон" - зробити щось таке, що вже не можна відмінити, прийняти безпечне рішення і змінювати щось уже пізно. Я живу за 9 кілометрів від місця історичного переходу, річка зовсім не глибока, точніше - мілка, влітку можна перейти навіть не намочивши коліна.
Дякую Тамаро за історичну справку , я це знаю що Ви написали ...може не так досконало , але саме те я і мав на увазі - у головних героїв мого вірша уже повернення немає , вибір зроблено.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")