на якомусь сайті я вже написала, що мені не зовсім сподобалось "шершаві"... Слово "потІм" ріже наголосом, може " тодІ"? А так дуже гарно і так приховано-еротично! Навіть занадто цнотливо для еротики)))) Хіба ж кохання ( хай і тілесне може бути гріхом? Тут же нічого не говорить, що це не дружина?) може бути гріхом? І ще зовсім суб"єктивне зауваження ( ну вибач мене за таку вже їхню кількість!!!!): "лічити дні, потім неділі" - здається, що автор тут має на увазі тижні, а не неділю, як сьомий день тижня.... щось вигадай, щоб не виникало відчуття русизму!!!!! Оце я "загрузила"! Ну даруй уже!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")