Ти вільна, як вітер, кружляєш у полі, Щоб пестить волосся, вмивати дощем. Твоя насолода уся - в непокорі, Здається, живеш лише сонячним днем. Ти - вітер пустелі, бродячої спеки, Рабиня емоцій, натхнення слуга. Падіння глибокі, і гордості злети, Ти вільна, як вітер, і добра, і зла.
Пишу через плюс імена – одна доля, Розмашисті літери витреш сама. З піску змиє хвиля і вітер із моря, Ти - вічний неспокій , і штилю нема. Смієшся уголос, щоб плакати в зорі, А справді щаслива ти тільки у сні. Подушка холодна мокріє поволі, Ти - втомлений вітер. А може, ще ні ? 05.02.10
Гарний вірш, емоційний. Занадто емоційний... Але можна трошкипричепитися? У слові "ім"я" - наголос падає на другий склад... за правописом... і в сьомому радку не вистачає складу одного для повного ритму... І ще у Вас якась плутанина з роділовими знаками... Але вірш зачіпає!
Сподобався жіочий образ - сильний, незалежний і, разом з тим, вразливий (але ж про це ніхто не знає, бо героїня плаче лише у темряві, а сміється на людях).
А я вірш прекрасно зрозуміла і він мені дуже сподобався. Правильно сказали - він емоційний, а якщо емоційний, то за душу хапає, як музика. Гарно, Олексію, а у помилках, на які тобі вказано, я не розбираюся, тож висловила тільки свою емоційну думку.
Дякую за коментар!Ваша думка має право на життя...Поезія це воля і політ думок того хто пише і читає...Мені приємно що ви побачили саме під таким кутом.
Дякую! Похвала від тебе мені приємна...Ця тема вічна- як світ!І там ще поетами скільки нового і нерозкритого...будемо працювати, розширяти тему!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")