У мене теж є давня дитяча мрія побувати у Самарканді, подивитися на мечеті, помилуватися білими ночами Петербурга та відвідати Лувр. Жодна складова цієї мрії ще не здійснилася. Але я не втрачаю надії. Тож і ви, Льошенько, не ховайте свою під осокорами. Подаруйте їй крила, а раптом-таки донесе до Парижу. Бажаю вам здійснення задуманого!!!
Мечты, мечты где ваша сладость...Я бажаю Вам побачити Самарканд!До речі на одному із сайтів написали у коменті до цього вірша, що краще мрійте про міста сходу, там краще...Дякую!
Софійко, ти ввішла в образ... Хоче вона у хатку на курячих лапках, у дрімучий ліс. Спочатку Діда Ягуна знайди, а потім уже валізи збирай, а то без Інтернету та телефону засумуєш. Дід хоч казки розказуватиме... Олексію коментар напишу пізніше.
Чому дивна?Нормальна мрія, мабуть вона у всіх присутня.Тихо, ліс, дерев'яна хатка в якій горить і гріє піч, а надворі мороз тріскучий, але він не турбує бо піч і не тільки...
Мені дуже прикро, що час іде, а ми, як і багато поколінь українців до нас, тільки й те робимо, що мріємо і віримо в дива, але, Олексію, все може бути. Я знаю багатьох людей, які свої мрії реалізували. Хай і тобі пощастить у цьому!
Ну просто задів за живе. Ніколи не думав, що можна закохатися у місто. Тепер знаю точно-можна. Олексію, мрії збуваються, я це знаю . Мабуть єдине що потрібно, це до них іти Маленьке уточнення: В Мулен Руж не подають солодких вин. Подають сухе біле вино.(або як сказала моя дружин-кисле і противне :smile:) А танцювальні номери там просто вищий клас, не дарма відомі на всю планету. Закінчення мені говорить про твоє розчарування в повсякденному житті. Про те, що в тебе, чи твого героя опустилися руки під тиском життєвих проблем. Але хочу повторити- мрії збуваються, треба просто до них вперто йти Вірш стільки сколихнув почуттів, що просто не можу не поставити 5
От ще що. Коли підеш до Ейфелової вежі, то обов"язково стань в центрі і загадай щоб я знову туди приїхав (я довгенько стояв поки усіх своїх знайомих, друзів подумки згадував Доречі, там прозвучало і твоє ім"я )
Міша дякую!Я уважно прочитав, уявив собі цю картину... Дякую що згадав і мене, я ніби уже побував!Останні твої слова у коменті- це супер!Дякую, взаємно....
Олексію, жени погані думки геть!!! Я б на твоєму місці поїхала влітку, замість моря, у Париж. мені здається, з Кримськими цінами, навіть дешевше вийде. У мене така позиція: якщо хочеш - буде, не хочеш - значить воно тобі не потрібне. От.
Оксанко дякую!У вірші там різне...І особисте і узагальнене, а взагалі якщо відверто про себе то ситуація виглядає так, що ні робити , ні відпочивати не вмію...Дякую за коментар!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")