Михайле, а закінчення, погодься зі мною, не гірше! Дякую тобі, Олексію, за солодкі спомини про незабутні дні, адже завдяки тобі маємо що показати іншим і відновити у пам'яті самі.
ОЛексію, просто супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Знову в мене на очі сльози навертаються.... Так мало часу було................................. Там мало ми встигли, а скільки емоцій!!!!! Фільм цей неперевершений!!!! Браво!!!!!
Катруся, технічно не так і складно...Без ВАС, милих і хороших друзів нічого не було б...Треба дякувати нам всім!Самим собі, що ми покинули свої справи і створили собі свято! :hands:
Алло, я думаю, це не остання зустріч.Я надіюся на зустріч.У це літо вже мабуть тяжко організуватися ще раз, а от наступним літом обов'язково проведемо зустріч.
Пилипе!Повірте, скільки приємних моментів, емоцій...Варто, хоч один раз у рік собі створити свято!Зустрітися з людьми одного духу, які тебе розуміють...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")