Вірш читається легко,все правдиво.Але я не зрозумів де знаходиться герой твору?Він що розтроєний --*ставок,ріка,притока верхня*Він є зразу в трьох місцях?І потім ви пишете пане Олексію про траву у першому куплеті вона*поруділа і суха*,а в четвертому *зів*януть квіти,трави скоро*--неузгодження,як на мене.Не ображайтесь.,але я так зрозумів.
Інколи правда не сприймається...Купався на ставку, на відстані п'яти метрів річка, яка є притокою Дніпра(там також купався) у дні які описані у вірші.Про сухі трави уже написала Людмила,який вони зараз мають вигляд(знову правда не сприймається), яблука дійсно постійно падали з глухим звуком, бо билися об траву.(Што вижу то и пою) а та строфа - це календарна осінь...я не ображаюся, дякую за такий точний аналіз поезії...
jakov-buga зрозумів все не так, бо читав поспішаючи, я впевнена. Цього літа трави були сухі вже у червні... Також щось в природі поспішає. А поезія Ваша прекрасна.
Ото вже емоції, як той яблучний запах, що розлітається навколо, як запах сухої трави! Ліричний герой навіть не розуміє, де знаходиться, бо такий щасливий... Весна і Осінь зустрілися влітку, тому вони такі різні. А я думаю, чому то на Україні така жара? Так то ж перепад температур у наших ліричних героїв.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")