Т. О…
Чи стала довшою дорога,
Чи додалося сліпоти,
Чи натомилися вже ноги
Безповоротно змалку йти?
Чи, повний розпачу і люті,
Не віднайду дороговказ
І од біди іду до скрути,
Як це траплялося не раз?
Чи, може, жевріє терпіння
В душі обтяжливого сну
І зве надії голосіння
У безкінечну далину?
Куди я досі поспішаю,
Ніяк донині не збагну?..
Дорога стелиться безкрая, -
Чи є хто поруч: - Ану – ну?.
Віктор Кучерук.
п’ятдесят
Десятки тисяч обертів планети –
Це півстоліття, або просто – п’ятдесят!
Були падіння і високі злети,
надії марні і велика кількість втрат.
Шляхи в тупик, трояндові долини,
Період щастя і розлуки гіркота.
Образи і присвят шикарні рими,
Усе почув, усе відчув за ці літа.
Липень 2011р.
|