Роксолано, як на мене, придумувати веселощі не варто, що відчуває ЛГ так і лягає на папір. В іншому випадку буде синтетичне і не живе, а такого і так достатньо...
Та я погоджуюся, що придумувати не варто...я лишень закликаю не зaбувати мріяти, і , коли на папері долю малюєш - то дуже часто збувається задумане( але це вже розмова поза віршем, сам віpш -прекрасний і витриманий у настрої.)
Та не ходимо по колу, я просто гомоню з Вами уже поза віршем- так собі мудрую- просто перейнялася настроєм ЛГ- а це для мене вже не просто рядочки на папері :)
Так, а я хіба ж проти? Звичайно, що яка тема лягла- та і звучить.Я просто так розумію, що це із життя взяте, то ж і раджу: малюйте в реалі свої мріії, моделюйте їх і відправляйте до центрів Божественної Суті, - тоді все збувається :). Я ж по- доброму до Вас і щиро!:)
Роксолано, якби усе що я уже написав було з мого життя, то треба було б прожити років так з 200...Уважно спостерігаю чуже життя, щось із свого, щось додумую...
В твоїй свідомості дощами Давно розмило береги, Все затопило навкруги, Реальність витіснило снами. В твоїй свідомості зотліли Крилаті мрії вже давно, І опустилися на дно Подерті доленьки вітрила. В твоїй свідомості туманом Заволокло у завтра шлях, Й душі розорана рілля Цвісти в цю весну ще не стане... Та все ж настане новий день, Свідомість знов осяє сонце, І залетить в душі віконце Відлуння радісних пісень!
Льоша, мені теж вірш сподобався... Я переглянула відеоряд, а потім ще й присягу твого сина Захопилась трохи.... :)) Скажу чесно: відео до цього вірша - не наймайстерніше з усіх твоїх робіт... Ти можеш краще... Оцінювати не буду... Комента достатньо... Зичу натхнення! Чмок!
Вірш дійсно дуже чудовий,сприймається чудово,читається легко!!!Ось вона -чудова поезія яка тривожить душу і навіює щось схоже чи то на смуток чи то еа ностальгію. Отримала велике задоволення від прочитаного!!!дякую!!!
Правильно, Любове! Це вірш навіює кожному своє. Але разом з тим він заспокоює, дає привід до осмислення прожитого, згадати минуле. Оце і справді майстерність...
Перший катрен супер, тільки за його філософію треба поставити пять. А за подальше розгортання почуттів в переплетінні зі станом природи, остаточно добавляється +. Тобто "5+".
Наталко, дякую!Сум - це нормально.Постійно весело тільки у деяких закладах лікувального напрямку.Життя смугасте і тому цікаве...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")