Немає слів і не
турбують рими.
Панує втома.
Неприємностей гарем.
Які на колір очі
у дружини?
Давно забув у
круговерті день за днем.
Пророчить дощ і
ниє про печалі.
Рятують вечір
суму зовсім ранні сни.
У тебе голубі? Чи
може карі?
Або в кімнаті
зовсім і не ти…
|