#записки_двох
Іноді мені здається, що бог, звівши нас до купи, запустив якусь божевільну рулетку. Вклав у гільзи емоції.
Прокручую барабан - побачення. Суміш неймовірної ніжності, шаленої пристрасті, присмачена швидкоплинністю хвилин. Прощання - постріл. Опускаюся на лавку, задихаюся від щастя. Ейфорія.
Прокручую барабан - перед очима дні, тижні, місяці, схожі один на одного, як близнюки. Тебе немає. Розлука - постріл. У душі перемішується буденність, байдужість, сум і несправджене чекання. Хотіла б прокричати, як ненавиджу. Але ж я люблю.
Прокручую барабан. Дзвінок без відповіді - постріл. Навигадувала всякого. Безсилля.
Прокручую барабан. Ти далеко. Пізнє нічне повідомлення - постріл. Не засну вже до ранку. Не розкажу нікому, які слова збадьорюють краще за каву. Відчуваю себе потрібною.
Прокручую барабан....
Цікаво, що випаде тобі?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")