***
Чи затемнення, чи розтемнення,
А чи щось, що і біс поймеш,
Та старими і добрими темами
Ти нікого уже не проймеш:
Всі нового шукають, модерного...
А яким же є зміст цих слів?
Ти, мій друже, почув про затемнення
І від того ще більш потемнів...
***
Якби ти знав, що слово може вбити,
То не сказав би стільки зайвих слів.
А, може, не дозволив би любити...
Як жаль, що ти цього не зрозумів.
|