Він сидів в задумливій позі і дивився у вікно, за яким проходило життя. Про що думав наш герой? Що його турбувало? А відповідь на це питання була не такою і складною. Справа випадку і його задумливість наводила на думку, а чому усе так відбувається і не по-іншому. Адже усе можна змінити, перемінити, а ні, щось заважає усе це зробити. Адже людині дано право на вибір. Ось так і в житті, зробив би усе інакше, а що чекало - невідомість. І що було б зараз від цих справ - добре чи погано? Коли у тебе усе прекрасно, то для чого шукати інший сенс життя , а от якщо навпаки, то ти починаєш крутити стрілки назад, згадуючи, де оступився і зробив не так. Ось і виходить, що наше життя - це боротьба за правильний вибір, і яким він буде, такий і буде результат. Ми забуваємо іноді прості на перший погляд речі, а потім стає дуже боляче за нашу безпечність. А далі відбувається одне і теж, намагаємося усе це змінити, але пам'ять все одно порушуватиме цей спокій, адже вона невиліковна… Тому у цей світ ми з'являємося вільними, але як завжди залежними від обставин…
У всіх є власні життя арени, Хоча й людині так незбагнені. Ніхто не знає, що там, за рогом – Чи зустріч з чортом, чи милість Бога? Не бачать очі справжньої суті, Бо зір душевний в панцир закутий. Не знає серце, кого полюбить – Чи світлу душу, чи ту, що згубить? То шлях до пекла встеляють квіти, Зло любить маску добра носити, Слова лукаві щиро лунають… Чому так в світі? Ніхто не знає. Що б не чекало нас там, за рогом, Які б не були з терня дороги, В ім’я любові, життя заради – Ходім до світла, жадаймо правди!
Такі - то гіркі роздуми про наше життя-буття. Є над чим задуматись.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")