"В моєму серці нема сліду, " - тут страждає наголос, може краще - "Нема в моєму серці й сліду" ?
А також: боюся - нап'юся, розтану - стану - однотипні, дієслівні рими, це не гріх, але їх варто уникати, хоча не завжди вдається.
В моєму серці нема сліду ... Від тебе я подалі буду - не дуже нагадує риму, хіба що наголос на останній склад, але в такому випадку рядки вибиваються з загальної картини твору! Щасти...
Погоджуюся з Андрієм, бо сам одразу ті недоліки помітив, як і наступне: - Як ТІ хмарини в небі ТІМ... Які "ТІ" хмарини, в якому "ТОМУ" небі, - незрозуміло зовсім?..
Може - Вогонь кохання в грудях згас, бо "вічний" не згасає? А в цілому - гарно!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")