Зорі із неба тихо стукали у вікно. Ти, моя мила, дихай, щастя нам двом дано. Десь заховалось лихо мабуть в пекельних снах. Ти, моя мила, дихай, спи на моїх руках. Хай тобі сниться диво, любість живе в казках. Ти, моя мила, дихай, ти у моїх думках...
"Зорі із неба тихо стукали у вікно... " Гарний початок, Миколо... А слово любість, що в останній строфі зовсім не тулиться... І чому тільки в казках? А в душі, в серці?..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")