Квітка надії мене оживила, Прекрасну любов бачу я уві сні. Знаю, колись ти ласкаво любила З тобою було так приємно мені. Знову розквітну, твій подих почую, До тебе прийду я немов з забуття. Ніжне кохання серденьком відчую, Без тебе кохана не має життя.
***********************
Не руйнуйте сьогодні любов, Не вселяйте у душу розлуки. Хай без вузликів буде клубок, Почуттями женіть свої муки. І кохання в серцях оживе, І заб'ється струмками надія. Корабель твій тепер допливе І здійсниться задумана мрія.
*************************
Свою читаю ніжну казку І поринаю в світ уяв. Знайшов красуню я прекрасну, Її обняв, поцілував. Подарував не рибок срібних. Своє я серце їй віддав, В душі її джерельно-ніжній Я світ кохання пізнавав…
*************************
Моя, ти люба, чарівниця В моїх блукаєш вічно снах. Буваєш ніжна наче киця Пухкою в теплих подушках. Твоє волосся кучеряве, Їх запах наче волошки. І погляд твій такий гарячий, Тепер зі мною будеш ти…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1596 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")