Миколo, чутливий вірш, хвилює і добирається душі.Я не впевнена стосовно цього моменту: (І любов сумує плАчем скрипки) Повторення ( до землі, лише земля), "полетіло листя із дерев"- як на мене, то це прозовість- хотілося би більше вишуканого поетичного образу. " Розійшлися наші ті шляхи" Чи не краще було би "Розійшлися наші (два) шляхи" - це на Ваш розгляд, бо (ТІ) обідмює образ цей. Настрій вірш створює, лишень трішки би його відчеканити. Успіху!
Сподобалося! Особливо ніжно:"І любов сумує плачем скрипки"
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")