А знаєте, чому "стерво" середнього роду. Бо в людині його природа... а людина не тільки жінка, а чоловік. вірніше так - душа людини - жінка... Бо життя - рух. А рух - енергія. Енергія - "+" і "-". Яка енергія керує людиною? Варто подумати...
Але це Аліно не вірш, а рядочки... Вони містять в собі три точки, Про що вони кажуть, Я не скажу, Бо дописую те... Помовчу....
Дивлюся, пройняло) Єдине враження, під яким написаний твір - це почуте слово "стрево" по телебаченню), що і наштовхнуло на роздуми, оскільки маю звичку чіплятися до слів. Нічого особистого, запевняю;) Аліна (alyka) 27.05.2007, 11:30 Скажіть, сподобалось чи ні - відносилося до вірша як поетичного твору, а не щодо відношення авторки до життя). Хіба ви складаєте вірші тільки про СЕБЕ і ВЛАСНІ почуття?
ггг......... "собака" теж чоловічого роду) А якщо так подумати, то в випадку коли болю завдає чоловік, то його зопалу можна й стервом "охрестити"... Головне не перетворити коменти на шовіністично - феміністські дебати.)
У висновках життя щоб нам не виражатись приходять погані слова ... Ах щоб їх більше не знати .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")