Благослови, Боже,
мамине
життя!
- Хто із сонцем встає, діти?
- Очі мамині!
- Хто плекає Вас, як квіти?
- Руки й серце мами!
- Хто голубить, пригортає,
Стіл сніданком прикрашає?
- Хто дівчаткам плете коси?
Хто удосвіта крізь роси
Йде в капличку помолитись,
За дітей в Бога просити
Щастя, доброго здоров’я
І прожитку – довгий вік?
- Це матуся наша люба!
То ж нехай їй добре буде
І живе многая літ!
Дай їй, Боже, многа літа!
Многа літа, многая!
На коліна припадаю,
Бога прошу і благаю:
Благослови її життя!
|