Вчора я батькам сказала - Знайте, я доросла стала. І в садок сама зберусь, Встану, вмиюсь, одягнусь. Вірте! Праду вам кажу, Завтра все вам покажу. Так! Не просто я вдягалась, А ретельно готувалась. В мами я знайшла помадку, Пудру, крем і шоколадку, Лак, парфуми та прикраси - Одягла усі одразу. Також зачіску зробила, Жовтий бантик наліпила. Я готова до садочку, Зустрічайте свою дочку!
Гарненько вийшло! Пам"ятаю свій "прикид" у дитинстві. На голові хутряна мамина шапка, на ногах мамині туфлі на підборах, у руках парасолька, і з гордим виразом на обличчі, почухрала у двір! Сусідський пес (злющий був, завжди гавкав) як побачив отаку красу, то лише пащу відкрив і завмер!)))))
вірш гарний,але,на мою думку,не особливо оригінальний в плані тематики(все ж віршів про дорослішання на конкурсі багато) чекатиму Ваших наступних робіт..
Дякую всім за відгуки. Дійсно, тема про дорослішання не нова, це просто класика.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")