Знов снігами світ біліє
І збуваються всі мрії,
Бо з Небес у рідний край
Завітає Миколай!
На санках його дарунки:
Шоколадки й книжечки,
Гарні іграшки і стрічки
Покладе під подушки.
Всіх слухняних обдарує,
Всім гостинці принесе,
А бешкетникам й лінивим
Чортик прутик підкладе…
То ж готуймося до Свята,
Щоб Святий нас не забув,
Щоб були усі багаті
Й Ангел-щастя не заснув.
Щоб у кожен дім й родину
З Миколаєм йшло добро,
Щоб нікого в Україні
Без гостинця не було.
Щоб жилося в мирі й згоді,
Щоб лунав веселий сміх,
Бо сьогодні Чудотворець
Нас благословляє всіх.
|