В СИРІТКИ ПОСМІХ НЕ ТАКИЙ
В СИРІТКИ ПОСМІХ НЕ ТАКИЙ
Мить дитяча це блиск щастя і надій,
Зі сміхом радості що ярко сяє,
На лиці в сирітки посміх не такий,
Бо воно пестощів таких не знає.
Бо гасне сміх в душі лишає кару,
Шукає щастя ціною мук і бід,
Укриває сон його холодна хмара,
Біль і сум знімає лише сонця цвіт.
Святе дитя в душі нічим невинне,
Що в дар йому хтось сирітство підіслав,
На долю дав, плачі тяжкі невпинні,
А тепло рідненьке мамине забрав.
Може десь поза серцем хтось скорився.
І сирітки погляд все таки послав,
Признав що він стократно помилився,
Коли дитя до сирітства віддавав.
Може жаль і милосердя як ріка,
Занесе оте сирітство в небуття,
А щастя вийде до діток з тайника,
Й візьме всіх до себе на усе життя .
Додав: Davudenko (11.01.2012)
| Автор: © Давиденко іван
Розміщено на сторінці : Дитинство
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2712 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.