Із явора зродилася колиска, У кільцях явора – наш древній родовід. Перед русинами кланяюся низько, Бо це – вкраїнці, в них – вкраїнський світ. Вкремішні ж русини хай пошукають Себе в собі: не дим – гарячу грань. Я Закарпаття над усе кохаю, Люблю я едельвейс понад герань. Ну, що ж. Мене на слові розпинайте, Свій тяжко у житті несу я хрест. Воскресну я лише в моїх Карпатах, Вони для мене – понад Еверест. Бездушні і бездухі на цім світі Є Бог – йому й собі молімось ми, Не сатани – єсьме ми Бога діти, Молюся, щоби стали ми людьми, Щоби Карпати рідні й Україну Не зраджували, як себе, в житті. ...Горджусь, що України я є сином, Опора це моя і втіха втіх.
Гарно,п.Михайле! Вітаю вас на сайті і бажаю творчої наснаги. Вірш написаний серцем і є патріотичним за, що вам спасибі. Над віршем ще треба трохи попрацювати, ну наприклад: "У кільцях явора – наш древній родовід. Перед русинами кланяюся низько,"
У кільцях явора – наш родовід. Перед русинами вклоняюсь низько, тоді ваш вірш буде одного розміру, а над ритмом, ще треба працювати, але все це прийде з часом, якщо ви будете старанно, щиро працювати.
Перед русинами кланяюся я низько-цей рядок яби написала так,а все інше П Р Е К Р А С Н О !!! Молодець!!! Творчої Вам наснаги Михайле!!! За цей вірш від мене Вам +5
По-доброму заздрю Вам, Михайле, і за те, що мешкаєте у такій чудовій місцевості, і за чудову поезію! Вітаю, це чудовий дебют!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")