Великдень Зазеленiло якось враз I п`яный запах терпкої верби Понесло легким вiтром по долинi А лiс стояв як той iконостас Вiн пiдпирав руками Небо синє I ораторiї пташинi Одвiчне Небо слухало й внимало I радiсть людям посылало А за долиною вологе пiло Кашками жовтими як обрусом накрыло А малиновый дзвiн стрясав озер безодню Вiн вповiдав про свята Великоднi I так було одвiку i до нинi I буде завше так на Укра є нi.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")