Грання Чи ти в старших роках чи в молодших Зволiкаєш чи преш навмання Час даєтся тобi найсолодший Назва часовi тому грання. Чи в постелi чи в лузi чи в полi Чи в пiярах, в`язницi, на волi Чи при пошуках кращої долi Серед ночi а чи серед дня Грання, грання, грання.
Чи в Полicci а чи на Покутi В Коломиї, Стрию чи в Якутiї На Мальдивах а чи на Канарах В Трускавцi а чи в Карлових Варах Всiх хто тягнется свiтлого дня Всiх єднає потiха грання.
Ту властивiсть присущу людинi Мають конi, корови та свинi Та не має розуму скотина И фантазiю не розвиває Тож природа на них спочиває. Ну а вы молодi й чорнобривi Будьте в справi тотiй не лiнивi I звечора до пiзного дня Роздувайте вогныще грання.
Не томи себе роде людский Забавляйся при першiй нагодi У бiдатствi, добрi чи злагодi Пiдкор`яйся позиву природи В кращiм часi що має людина З гаслом потка та ще й пуцюрина Не настрашимся судного дня Грання, грання, грання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")